Home Akciové letenky Havajské ostrovy z Budapešti v biznis triede 1630€

Havajské ostrovy z Budapešti v biznis triede 1630€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede na Havajské ostrovy z Budapešti s leteckými spoločnosťami aliancie Oneworld za 1630 eur.

Cestovať môžete od začiatku novembra 2022 až do konca marca 2023.

Havajské ostrovy v biznis triede z Budapešti s Oneworld

Za 1630 eur budete môcť cestovať z Budapešti do:

  • Honolulu, O’ahu (HNL)
  • Kahului, Maui (OGG)
  • Hilo, Hawai’i Island/ Big Island (ITO)
  • Kona, Hawai’i/ Big Island (KOA)
  • Lihue, Kauai (LIH)

Za rovnakú cenu sú dostupné tiež open jaw letenky, pri ktorých je návrat z iného mesta ako bolo príletové letisko. Napríklad by ste mohli zvoliť kombináciu Budapešť – Honolulu / Lihue – Budapešť.

Dostupné dátumy nájdete najrýchlejšie využitím Google Flights.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

Letenky predávajú British Airways a American Airlines. Odporúčal by som kúpu letenky na webovej stránke British Airways. Ja som mal v minulosti problém pri platbách so slovenskými kreditnými kartami na webovej stránke American Airlines. Ak by ste nevedeli zrealizovať platbu za letenky priamo na týchto webových stránkach, môžete využiť služby niektorého z online predajcov leteniek. Ja v takýchto prípadoch využívam väčšinou Orbitz.

Potrebné sú minimálne dva prestupy. Jeden v Európe a jeden v USA. Na výber budete mať kombináciu letov British Airways, American Airlines, Finnair a Iberie.

Za túto spiatočnú letenku by ste mohli dosiahnúť status Oneworld Sapphire ak by ste míle pridávali do vernostného programu British Airways Executive Club (Oneworld Sapphire = BA Silver). Na získanie statusu Sapphire by ste v tomto prípade ešte museli absolvovať štyri lety na palube British Airways. Tieto lety by ste mohli absolvovať už počas cesty na Havajské ostrovy, alebo pri letoch do iných destinácií.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment