Home Akciové letenky Biznis trieda: Maledivy z Poľska za 1090 eur

Biznis trieda: Maledivy z Poľska za 1090 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda na Maledivy (Male) s odletom z Varšavy a Krakova za 1090 eur. Spiatočné letenky s Turkish Airlines s prestupom v Istanbule. Cestovať budete môcť od novembra 2023 až do mája 2024. Veľmi dobrá dostupnosť leteniek.

Vytvoriť si budete môcť aj open jaw itinerár ak by ste chceli navštíviť viac krajín v Ázii. Napríklad za kombináciu: Varšava – Maledivy s návratom z Bangkoku do Viedne by ste zaplatili 1499 eur.

Aktualizácia 12.6.2023: Turkish Airlines už upravili ceny týchto leteniek a táto akcia teda skončila.

Biznis trieda na Maledivy za 1090 eur s odletom z Poľska

Letenky môžete vyhľadávať aj na Google Flights, ktorý vás po výbere dátumov prevedie priamo na webovú stránku Turkish Airlines. Vyhnite sa v tomto prípade radšej všetkým online predajcom leteniek.

Zatiaľ si tiež nerobte žiadne ďalšie nerefundovaľné rezervácie hotelov pre prípad ak by Turkish Airlines náhodu neuznali tieto letenky. V každom prípade vám Turkish peniaze vrátia ak by náhodou tieto letenky zrušili.

Letenky kupujte okamžite ak by ste chceli využiť túto skvelú akciu. Predpokladám, že tieto ceny nebudú dlho dostupné.

Rezervačná trieda J. Tukish Airlines sú členom Star Alliance a do väčšiny vernostných programov tohto zoskupenia by ste dostali aspoň 100% míľ.

Diaľkové lety sú na Boeingoch 777, ktoré majú ešte staršiu generáciu sedadiel v biznis triede. Konfigurácia sedadiel v jednom rade je 2-3-2. Tieto sedadlá sú aj tak veľmi pohodlné aj keď neposkytujú veľa súkromia.

————————————————

 Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment