Home Akciové letenky Auckland v biznis triede z Budapešti 2620€

Auckland v biznis triede z Budapešti 2620€

by Karol
0 comment

Auckland (Nový Zéland) v biznis triede z Budapešti za 2620 eur. Ceny spiatočných leteniek s China Eastern Airlines a Shanghai Airlines.

Odletové termíny za túto cenu nájdete od júla do konca novembra 2023. Od decembra 2023 je ale cena leteniek 2870 eur.

Auckland v biznis triede z Budapešti za 2620 eur

Prestup je na letisku Pudong v Šanghaji. Let z Budapešti do Číny je na Boeingu 787 Shanghai Airlines, ktorí majú v biznis triede kvalitné plne sklápateľné sedadlá s dverami. Let do Aucklandu je už na Airbuse A330 od China Eastern.

Pri ceste na Nový Zéland a aj pri návrate v do Európy je v Šanghaji 19 hodinový prestup. Pri oboch cestách je prílet do Číny skoro ráno a váš prestup by ste mohli využiť na návštevu Šanghaja, keďže v prípade takýchto prestupov Čína nevyžaduje vstupné víza.

Nárok by ste mali mať podľa môjho názoru aj na bezplatný tranzitný hotel. Nájsť bližšie informáciu o tomto programe (STPC – Stopover for the purpose of connection) na webovej stránke China Eastern nie je jednoduché. Preto by ste mali kontaktovať priamo leteckú spoločnosť ak by ste si letenku zakúpili.

Shanghai Airlines sú dcérskou leteckou spoločnosťou China Eastern a sú pridruženými aerolinkami SkyTeam. China Eastern sú plným členom SkyTeam. V prípade oboch leteckých spoločností budete môcť míle kreditovať aj do Flying Blue, vernostného programu Air France – KLM (podľa môjho názoru jedného z najlepších programov tejto aliancie).

Webová stánka China Eastern nefunguje veľmi dobre. V niektorých dátumoch nie je problém násť letenku na ich rezervačnom systéme. V mnohých termínoch, ale systém neponúka žiadne letenky, aj keď sú lety prevádzkované. Ak neviete nájsť letenku priamo na webe China Airlines, môžete využiť online predajcu leteniek, ktorému dôverujete. Cena leteniek s online cestovnými kanceláriami ale môže byť o niečo vyššia ako priamo od China Eastern.

Google Flights väčšinou zobrazuje správne dostupné termíny s najnižšími cenami.

———————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán. 

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment