Home Akciové letenky Austrian biznis trieda do Thajska a Singapuru už za 1625€ z Budapešti a Košíc

Austrian biznis trieda do Thajska a Singapuru už za 1625€ z Budapešti a Košíc

by Karol
1 comment

Biznis trieda do Thajska a Singapuru s odletom z Košíc a Budapešti už za 1670 eur. Ceny spiatočných leteniek od Austrian Airlines s prestupom vo Viedni. V Thajsku budete môcť cestovať do väčšiny destinácií Thai Smiles and Thai Airways.

Biznis trieda do Thajska a Singapuru s Austrian od 1625 eur

Odlety z Košíc:

  • Bangkok 1670 eur
  • Singapur 1625 eur
  • Phuket 1757 eur
  • Krabi 1714 eur
  • Chiang Mai 1722 eur

Odlety z Budapešti:

  • Bangkok 1670 eur
  • Singapur 1760 eur
  • Phuket 1840 eur

Ja som našiel množstvo dostupných termínov za tieto ceny od januára až do júna 2024. Avšak môj zoznam destinácií v Thajsku nie je zďaleka kompletný. Do dnešného blogu som vybral iba niekoľko turistami najvyhľadávanejších miest.

Ak by ste chceli cestovať v roku 2023, za letenku s odletom z Budapešti do Bangkoku by ste zaplatili najmenej 2060 eur. Z Košíc by to bolo dokonca vyše 2300 eur.

Google Flights nezobrazuje vždy správne ceny a preto by ste mali letenky vyhľadávať priamo na webovej stánke Austrian Airlines.

Za letenku na priamom lete z Viedne do Bangkoku by ste zaplatili až 2545 eur.

Vnútroštátne lety v Thajsku sú na palube Thai Smiles Airways v premium economy.

Do Singapuru by ste cestovali tiež s prestupom v Bangkoku s Austrian Airlines. Let medzi Bangkokom a Singapurom by už ale bol na palube Singapore Airlines, Thai Airways, alebo Scoot. Snažte sa vyhnúť všetkým letom Scoot, ktorí majú na palube iba premium economy triedu s veľmi obmedzeným servisom. Aktualizácia: Do Singapuru budete môcť cestovať aj s Lufthansou s prestupom v Nemecku.

Rezervačná trieda P, za ktorú dostanete 100% míľ do väčšiny vernostných programov Star Alliance. Výnimkou je ale napríklad Miles & More. Do tohto vernostného programu Lufthansy nedostanete míle podľa rezervačnej triedy, ale podľa ceny letenky.

Diaľkový let z Viedne do Thajska je na Boeingu 777.

———————————————————

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Karol 5. júla 2023 - 21:31

Zdravim osobu, ktora sa ma snažila kontaktovať ohaldom tychto leteniek. Sprava sa mi zobrazila velmi zvláštne v Google analitics, ale nikde inde som ju nedostal. Neviem preto kto a kam ju odosielal. Ak čítate tento komentár, pošlite mi spravu na FB Messenger, alebo odpíšte priamo tu.

Reply

Leave a Comment