Home Akciové letenky Swiss biznis trieda z Košíc od 1170 eur s jedným prestupom

Swiss biznis trieda z Košíc od 1170 eur s jedným prestupom

by Karol
0 comment

Biznis trieda Swiss na diaľkových letoch z Košíc už za 1170 eur. Za podobné ceny nájdete letenky aj pri odletoch z Budapešti.

Nejedná sa úplné nové akciové ceny, keďže Lufthansa a Austrian mali v predaji tieto letenky už dlhšiu dobu. Pri cestách z Košíc do väčšiny diaľkových destinácií Lufthansa Group ste ale doteraz museli absolvovať minimálne dva prestupy. Jeden vo Viedni a druhý vo Frankfurte, alebo Mníchove.

Od 27. marca 2024 sa výrazne rozšíri sieť miest mimo Európy, do ktorých budete môcť cestovať iba s jedným prestupom. Od tohto dátumu začnú Swiss prevádzkovať priame lety z Košíc do Zurichu, odkiaľ budete môcť pokračovať do ďalších destinácií tejto dcérskej leteckej spoločnosti Lufthansy.

Swiss biznis trieda na Boeing 777
Biznis trieda Swiss na Boeing 777

Biznis trieda Swiss s odletom z Košíc

Ceny spiatočných leteniek:

  • Dubaj 1170 eur
  • New Delhi 1200 eur
  • Nairobi 1230 eur

Pripomeniem ešte letenky do Soulu za vynikajúcich 1270 eur. V tomto prípade sú potrebné stále dva prestupy, keďže Swiss nelieta do Južnej Kórei.

Letenky za podobné ceny do vyššie uvedených destinácií nájdete aj pred 27. marcom. V týchto skorších termínoch budete musieť absolvovať jeden prestup navyše v Nemecku.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webových stránkach Swiss, Austrian, alebo Lufthansy.

Swiss budú lietať do košíc trikrát za týždeň a to každý pondelok, stredu a piatok. V ostatných dňoch budete môcť cestovať s prestupom vo Viedni.

Recenzia: Swiss biznis trieda Boeing 777 Zurich – Sao Paulo

Swiss lounge na letisku v Zurichu

Swiss (Helvetic) biznis trieda na Embraer 190

——————————————

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment