Home Akciové letenky Swiss: Sao Paulo v biznis triede z Košíc za 1370 eur

Swiss: Sao Paulo v biznis triede z Košíc za 1370 eur

by Karol
1 comment

Sao Paulo (Brazília) v biznis triede so Swiss s odletom z Košíc už za 1390 eur. Lety len s jedným prestupom v Zurichu. V niektorých termínoch nájdete tieto akciové letenky za 1440 eur.

V premium economy budete môcť z Košíc do Sao Paula cestovať za 905 eur.

Sao Paulo so Swiss v biznis triede

Webová stránka Swiss niekedy hapruje a uvádza, že nepredávajú letenky na trase z Košíc do Sao Paula (GRU). Mne sa až na tretí pokus podarilo vytvoriť itinerár na ich webovej stránke. Ak by ste mali problém s vyhľadávaním leteniek priamo so Swiss, môžete využiť služby niektorého z online predajcov leteniek ktorému dôverujete. Ja som napríklad letenky bez problémov našiel aj na Expedii.

Odlietať z Košíc budete môcť od polovice februára do konca mája 2024. Aj keď dostupnosť leteniek nie je veľmi dobrá, v každom z uvedených mesiacov by ste mali nájsť nejaké dostupné termíny. Na Slovensko sa budete môcť vrátiť aj v neskorších dátumoch.

Swiss začnú do Košíc lietať až od konca marca 2024 a všetky skoršie lety sú s preto s prestupom vo Viedni a Frankfurte a diaľkový let je na palube Lufthansy.

Swiss nasadzujú do Sao Paula Boeing 777.

Recenzia: Swiss biznis trieda Boeing 777 Zurich – Sao Paulo

Swiss lounge na letisku v Zurichu

Swiss (Helvetic) biznis trieda na Embraer 190

————————————————————

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment