Home Akciové letenky Swiss: biznis trieda z Budapešti do Ázie open jaw od 1440 eur

Swiss: biznis trieda z Budapešti do Ázie open jaw od 1440 eur

by Karol
1 comment

Biznis trieda z Budapešti do Ázie už za 1440 eur. Open jaw letenky so Swiss, Austrian a Lufthansou. Prílet je do Soulu a návrat je možný z rôznych ázijských veľkomiest.

Tieto open jaw letenky by mohli byť pre vás zaujímavé ak by ste chceli navštíviť viac ako jednu krajinu v Ázii. Návratom z iného mesta by ste ušetrili čas a peniaze potrebné na návrat do Soulu.

Za spiatočnú letenku z Budapešti do Soulu by ste zaplatili iba 1320 eur. V premium ekonomickej triede by to bolo 740 eur.

Z Budapešti budete môcť odlietať od začiatku decembra 2023 do začiatku apríla 2024. Dostupné termíny za tieto ceny ale nenájdete na Vianoce a Silvester.

Biznis trieda z Budapešti do Ázie

Váš prvý let by mal byť vždy z Budapešti do Soulu (prípadne návrat by mal byť z tohto letiska).

Ceny leteniek pri návrate z:

  • Hong Kongu 1440 eur
  • Šanghaja 1540 eur
  • Singapuru 1510 eur
  • Pekingu 1530 eur
  • Taipei 1590 eur

Návrat je možný aj z iných ázijských miest, aj keď ceny budú pravdepodobne vyššie.

Na vyhľadávanie týchto leteniek budete musieť využiť funkciu multi-city na webovej stránke Swiss, Austrian, alebo Lufthansy. Na rýchlejšie vyhľadávanie dostupných termínov budete môcť využiť tiež Google Flights. V každom prípade by som letenku odporúčal ako vždy kupovať priamo na webovej stránke niektorej z leteckých spoločností Lufthansa Group.

Osobne považujem Swiss za najlepšiu leteckú spoločnosť z tejto trojice. Lufthanse by som sa určite snažil vyhnúť ak by som mal na výber lety so Swiss, alebo Austrian.

Recenzie diaľkových letov v biznis triede Swiss, Austrian Airlines a Lufthansy.

———————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment