Home Akciové letenky Etihad Airways biznis trieda z Viedne do New Delhi za 1440 eur

Etihad Airways biznis trieda z Viedne do New Delhi za 1440 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Etihad Airways z Viedne do New Delhi za 1440 eur. Prestup je v Spojených Arabských Emirátoch na letisku Abu Dhabí.

Z Budapešti budete môcť cestovať do New Delhi s Finnair za 1260 eur a s Lufthansou/ Swiss do Mumbai za 1410 eur. Business Light letenky od Finnair sú bez vstupu do biznis salónikov a bez check-in batožiny ak nemáte minimálne status oneworld Sapphire.

Biznis trieda Etihad Airways z Viedne do Delhi za 1440 eur

Z Viedne budete môcť odlietať od začiatku januára až do 22. marca 2024. V januári je obmedzenejšia dostupnosť termínov v porovnaní s februárom a marcom. Návrat z Indie je možný aj v neskorších termínoch.

Minulý mesiac bol na letisku v Abu Dhabí otvorený úplne nový terminál, ktorý je výrazne lepší ako doterajší terminál. Zároveň Etihad Airways otvorili na letisku aj veľmi pekný nový biznis salónik.

Môj názor na biznis triedu Etihad Airways (recenzia).

Etihad Airways biznis trieda

Z Viedne do Abu Dhabí lietajú Etihad na Boeingoch 787. Z Abu Dhabí budete mať na výber Airbusy A320, Boeingy 787 a Airbusy A350. Mali by ste sa snažiť vyhnúť všetkým letom na Airbusoch A320, na ktorých majú Etihad iba regionálnu biznis triedu so sedadlami, ktoré nie sú plne sklápateľné. Na Airbusoch A350 (a niektorých Boeingoch 787) majú Etihad najnovšiu generáciu biznis sedadiel s dverami.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke Etihad Airways.

Míle za tieto lety budete môcť pripisovať okrem vernostného programu Etihad Guest napríklad aj do Flying Blue (Air France-KLM), alebo Aeroplan (Air Canada).

———————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment