Home Akciové letenky Bangkok z Viedne v premium economy za 800 eur

Bangkok z Viedne v premium economy za 800 eur

by Karol
0 comment

Bangkok z Viedne v premium economy s Air France a KLM za 800 eur.

Letenky za túto cenu nájdete pri odlete z Viedne už aj vo februári 2024. Prvý návrat z Bangkoku za zhruba 800 eur je ale možný až v máji 2024. Ak by ste teda plánovali len kratšiu dovolenku, reálne letenky za tieto ceny nájdete až od mája tohto roka. V priebehu júla a augusta sú letenky o niečo drahšie a ich cena je opäť nižšia v priebehu mesiacov september až december.

Bangkok z Viedne v premium economy za 800 eur

Ak by ste boli flexibilní s odletom, pri vyhľadávaní leteniek na webových stránkach Air France a KLM zadajte do vyhľadáča iba odletové miesto, destináciu a cestovnú triedu (premium comfort class v tomto prípade). Ak nezadáte konkrétny dátum, systém vám zobrazí prehľadný kalendár s cenami v priebehu celého roka.

Tieto letenky zahŕňajú ale iba dva kusy väčšej príručnej batožiny a jednú menšiu tašku (spolu 12 kg). Ak by ste chceli cestovať aj s check-in batožinou, tak za letenku zaplatíte zhruba 950 eur.

Sedadlá si budete môcť rezervovať zadarmo až pri chek-in.

Pravdaže ak ste držiteľom vyššieho statusu v SkyTeam, zadarmo check-in batožinu a aj rezerváciu sedadla budete mať aj pri najlacnejších letenkách.

Letenky odporúčam kupovať ako vždy priamo na webovej stránke KLM, alebo Air France.

—————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment