Home Vernostné programy Miles+Bonus Aegean: 50% bonus pri kúpe míľ

Miles+Bonus Aegean: 50% bonus pri kúpe míľ

by Karol
0 comment

S Miles+Bonus môžete za 350 eur stráviť až 10 hodín v biznis triede Singapore Airlines, Eva Air, alebo Thai Airways.

Tento rok som už písal o ponuke, keď bolo možné získať bonus až do 40% pri kúpe míľ vo vernostnom programe Miles+Bonus. Augustová ponuka je ešte výhodnejšia, lebo pri kúpe akéhokoľvek množstva míľ dostanete bonus 50%. Táto ponuka je platná aj pre novozaregistrovaných členov.

Vernostný program Miles+Bonus

Miles+Bonus je vernostný program gréckej leteckej spoločnosti Aegean Airlines, ktorá je súčasťou Star Alliance. Tento vernostný program je jedným z najlepších na získanie vyššieho statusu v Star Alliance. Na Star Alliance Gold stačí nazbierať za obdobie necelých dvoch rokov 36 000 míľ a preletieť 6 sektorov na palubách Aegean Airlines.

V mnohých regiónoch na letenku za míle je potrebných podstatne menej míľ ako v prípadoch iných vernostných programov Star Alliance. Napríklad celá juhovýchodná a severovýchodná Ázia je jeden región, v rámci ktorého na jednosmernú letenku v biznis triede je potrebných iba 21 000 míľ. V ekonomickej triede v ázijskom regióne je potrebných na jednosmernú letenku 12 500 míľ.

Najvýhodnejšie programy Star Alliance na získanie vyššieho statusu: http://dveresvetadokoran.sk/2019/04/03/preco-odchadzam-z-programu-miles-and-more/

Miles+Bonus 50% bonus

Bonus 50% dostanete pri kúpe míľ do 8.8.2019. Noví členovia a členovia čo nemali za posledný rok žiadny pohyb na účte Miles+Bonus môžu kúpiť maximálne 30 000 míľ (plus bonus 15 000 míľ). Ostaní členovia môžu kúpiť až do 50 000 míľ. Každých 1000 míľ stojí 40 eur pred započítaním bonusu. Noví členovia ešte pri registrácii dostanú extra bonus 1000 míľ.

50% bonus nie je historicky najvyšší. Minulý rok na Black Friday bolo možné kúpiť míle s bonusom až 100%. Či bude podobná akcia dostupná aj tento rok sa ale nedá povedať. Ak by ste ale potrebovali míle na letenku teraz, bonus 50% môže byť stále veľmi výhodný.

Pred kúpou míľ je ale lepšie si overiť dostupnosť leteniek za míle na vašej trase. https://en.aegeanair.com/

Ako najlepšie využiť míle

Eva Air, Boeing 777 business class

Využiť míle je najvýhodnejšie na jednosmerné letenky v biznis triede, alebo jednosmerné letenky v ekonomickej triede v regiónoch ako Južná Amerika a Afrika. V týchto regiónoch sú často jednosmerné letenky v ekonomickej triede drahšie ako spiatočné.

Napríklad v Ázii môžete letieť v biznis triede z Bali do Tokia, alebo Seolu so Singapore Airlines, alebo Eva Air za 21 000 míľ. Celkovo tak môžete stráviť na palube až 10 hodín. Za 21 000 míľ aj s bonusom zaplatíte 350 eur. Poplatky pri vystavení leteniek u ázijských leteckých spoločností sú veľmi nízke.

V Afrike môžete tiež napríklad letieť z Južnej Afriky do Ghany za 21 000 míľ v biznis triede, alebo 12 500 míľ v ekonomickej.

V rámci Južnej Ameriky je tiež potrebné na jednosmernú letenku v ekonomickej triede 12 500 míľ.

Z Viedne je možné letieť v biznis triede do Los Angeles jednosmerne za 45 000 míľ, za ktoré zaplatíte 750 eur. Pozor ale, pri letoch Lufthansa Group zaplatíte za jednosmernú letenku ešte na poplatkoch zhruba 300 eur!

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment