Home Akciové letenky Biznis trieda: Bangkok zo Štokholmu 1140€, z Viedne priamy let 1690€

Biznis trieda: Bangkok zo Štokholmu 1140€, z Viedne priamy let 1690€

by Karol
1 comment

Mnohé oblasti Thajska by sa mal otvoriť zaočkovaným zahraničným turistom bez karantény už od 1. novembra 2021. Bangkok je teraz dostupný v biznis triede z Viedne na priamych letoch Austrian Airlines za 1694 eur a zo Štokholmu s Lufthansa Group za 1149 eur.

Bangkok zo Štokholmu za 1149 eur

Ak by ste niekedy hľadali letenky do Thajska v biznis triede za rozumnú cenu, je veľká šanca, že najlepší deal zoženiete pri odlete zo Švédska. Letenky z Európy do juhovýchodnej Ázie sú dlhodobo najlacnejšie práve zo Štokholmu a Gothenburgu.

S Lufthansa Group môžete teraz cestovať v biznis triede zo Štokholmu do Bangkoku za 1149 eur. Najlacnejšie letenky nájdete so Swiss a Austrian Airlines. Lety s Lufthansou sú mierne drahšie. Z tejto trojice má podľa môjho názoru najlepšie sedadlá v biznis triede Swiss, za nimi nasledujú Austrian a Lufthansa má najhoršie sedadlá.

Dostupnosť leteniek je dobrá až do septembra 2022.

Bangkok z Viedne s Austrian za 1694 eur

Na priamych letoch z Viedne do Bangkoku môžete teraz cestovať s Austrian Airlines za 1694 eur. Za rovnakú cenu sú dostupné letenky aj so Swiss. Lety s Lufthansou sú opäť o niečo drahšie. Odlet z Viedne je možný až do polovice júla 2022.

Pri odletoch zo Štokholmu a aj z Viedne sa jedná o rezervačnú triedu P. Vo väčšine vernostných programov Star Alliance za túto rezervačnú triedu dostanete 100% míľ. Jedine v prípade Lufthansy vám mnohé programy nedajú žiadne míle.

Ako vždy odporúčam vyhľadávať letenky na Google Flights a následne ich kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.


1 comment

Súvisiace články

1 comment

Finnair biznis priamy let Štokholm - Thajsko 980 € - Dvere sveta dokorán 5. októbra 2021 - 0:11

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment