Home Akciové letenky Bangkok v biznis triede za 980€, 550€ jednosmerne

Bangkok v biznis triede za 980€, 550€ jednosmerne

by Karol
0 comment

Thajsko od 1. novembra otvorilo hranice aj pre zaočkovaných slovenských turistov. Pred odletom je potrebný negatívny test na koronavírus a další test je potrebné absolvovať po prílete do Thajska. Testy sa ale vykonávajú len v niektorých vybraných hoteloch. Po prvej karanténnej noci v takomto hoteli s už negatívnym výsledkom sa budete môcť ubytovať v ktoromkoľvek inom hoteli v Thajsku. V biznis je teraz Bangkok dostupný už za 980 eur za spiatočnú letenku, alebo za 550 eur jednosmerne.

Bangkok biznis trieda za 980 eur zo Štokholmu

Najlacnejšie letenky v biznis triede triede do Bangkoku sú stále dostupné zo Štokholmu s Lufthansa Group za 980 eur. O týchto letenkách som už písal v tomto staršom blogu. Zimné termíny za túto cenu sú už ale všetky vypredané a prvý voľný termín je teraz dostupný až na konci apríla.

S Finnair môžete letieť zo Štokholmu do Bangkoku na priamych letoch za 1050 eur. Za jednosmernú letenku by ste zaplatili 550 eur. Dostupných termínov je už tiež menej ako keď som o tejto ponuke písal prvý krát začiatkom októbra. Zopár voľných termínov ale nájdete aj v novembrových termínoch.

V prípade Finnair sa jedná o rezervačnú trieda I. Za túto rezervačnú triedu dostanete do väčšiny vernostných programov Oneworld 125% míľ. Vo Finnair Plus dostanete až 200% míľ. Jedná sa o business Light letenky, pri ktorých nebudete mať zadarmo check-in batožinu a ani vstup do biznis salónikov. Ak ste ale držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, lounge a aj check-in batožinu budete mať zadarmo. Viac o business Light letenkách Finnair som už písal v tomto staršom blogu. 

Odlet z Viedne za 1490 eur

Ak by ste chceli cestovať v zimnom období a chceli ste mať v letenke zahrnutú check-in batožinu a vstup do biznis salóniku, výhodnejšie by bolo pre vás kúpiť letenky z Viedne do Bangkoku s Turkish Airlines za 1490 eur. Letenky za túto cenu sú dostupné od polovice januára 2022.

Jednosmerná letenka z Bangkoku do Európy za 547 eur

Ak by ste do Thajska cestovali jednosmerne za míle, alebo v ekonomickej triede, za spiatočný let v biznis triede z Bangkoku do Európy by ste zaplatili iba 547 eur. Aj v tomto prípade sa jedná o Business Light letenky od Finnair.

Najlacnejšie letenky za 547 eur sú dostupné do Mníchova, Frankfurtu a Paríža. Do Amsterdamu môžete letieť za 578 eur a do Viedne za 783 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment