Home Akciové letenky Severovýchodná Ázia v biznis triede z Budapešti od 1320 eur

Severovýchodná Ázia v biznis triede z Budapešti od 1320 eur

by Karol
0 comment

Severovýchodná Ázia v biznis triede s odletom z Budapešti už za 1320 eur. Najlacnejšie letenky nájdete tradične do juhokórejského Soulu. Akciové leteniek sú ale dostupné aj do Japonska, Hong Kongu a Číny.

Cestovať budete môcť s leteckými spoločnosťami Lufthansa Group a Air France – KLM.

Severovýchodná Ázia s Lufthansa Group z Budapešti

O akciových letenkách v biznis triede od Lufthansy z Budapešti do Soulu za 1320 eur som už v minulosti písal.

Ďalšou destináciou v tomto regióne s celkom zaujímavými cenami je Hong Kong, kam budete môcť cestovať za 1590 eur.

Do Pekingu by ste mohli letieť z Budapešti za 1740 eur. Ak by ste ale boli ochotní odlietať z Osla, do Pekingu by ste mohli cestovať v biznis triede s Lufthansa Group za 1290 eur.

Najnižšie ceny leteniek s odletom z Budapešti nájdete od januára 2024 (z Osla aj v tomto roku).

Ak by ste mali na výber, odporúčam rezervovať lety s Austrian Airlines a Swiss, ktorí majú lepšiu biznis triedu ako Lufthansa.

Tokio s Air France – KLM

Do Tokia by ste mohli cestovať v biznis triede s Air France – KLM z Budapešti za 1860 eur. Určite to nie je najlacnejšia forma cestovania v biznis triede do Ázie, ale na Japonsko sa jedná o celkom rozumnú cenu.

Tieto najlacnejšie letenky sú v rezervačnej triede Business Light bez vstupu do biznis salónikov. Pravdaže ak ste držiteľom statusu SkyTeam elite plus, salóniky budete môcť navštíviť aj s týmito najlacnejšími letenkami. Za Business Standard letenky s loungom by ste zaplatili o zhruba 200 eur viac.

Prvé voľné termíny za túto cenu nájdete už v prvej polovici júla, aj keď dostupnosť leteniek v niektorých mesiacoch môže byť značne obmedzená.

Air France nasadzujú do Tokia aj lietadlá s najnovšou biznis triedou s dverami. Lety s týmito novými sedadlami by mali byť vašou prvou voľbou ak by ste mali na výber. KLM začne lietať do Tokia s ich novou biznis triedou s dverami až začiatkom apríla 2024.

Air France vs. KLM, kto je lepší v biznis triede.

————————————————————

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment