Home Akciové letenky Maurícius v biznis triede z Viedne za 1550€ (aj Vianoce, Silvester)

Maurícius v biznis triede z Viedne za 1550€ (aj Vianoce, Silvester)

by Karol
0 comment

Biznis trieda na Maurícius s odletom z Viedne za 1550 eur. Spiatočné letenky so Saudiou, členom SkyTeam.

Cestovať budete môcť od novembra 2023 až do konca marca 2024. Za túto cenu nájdete dokonca odlety s pobytom na Mauríciu na Vianoce a Silvestra 2023.

Maurícius v biznis triede z Viedne za 1550 eur

Saudia predáva letenky na Maurícius na svojej webovej stránke za 1680 eur. Na Expedii ale môžete tieto letenky kúpiť už za 1550 eur.

Prestup je na letisku Jeddah v Saudskej Arábii. Mali by ste mať možnosť si tiež vytvoriť itinerár s niekoľkodňovým prerušením cesty v Saudskej Arábii. Osobne by som odporučil návštevu historického Jeddah a Hegry, saudskoarabskej “Petry”. Online tranzitné víza v Saudskej Arábii by už mali byť dostupné zadarmo ak by ste chceli opustiť letisko počas prestupu.

Saudia biznis trieda
Biznis trieda Saudie na Airbuse A320

Let z Viedne do Jeddah je na Airbuse A320 s plne sklápateľnými sedadalmi v konfigurácii 2-2 v jednom rade. Let na Maurícius je už na Boeingu 787 s veľmi kvalitnými sedadalmi, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

V Jeddah sú pomerne dlhé nočné prestupy, ale lounge Saudie na tomto letisku je veľmi kvalitný. Saudia tiež poskytuje zadarmo ubytovanie na jednu noc v Jeddah pri týchto letenkách, ale podmienky tejto ponuky som bližšie neštudoval.

Rezervačná trieda I. Napríklad do Flying Blue, vernostného programu Air France -KLM by ste za túto retervačnú triedu dostali 150% míľ pri základnom statuse.

Saudia má možno nie najlepšiu povesť, ale ja by som určite neváhal s nimi opäť cestovať v biznis triede pri dobrej cene letenky. Dôležité je si uvedomiť, že táto najväčšia saudkoarabská letecká spoločnosť vôbec nepodáva alkohol.

Recenzia: Saudia biznis trieda Airbus A320

Môj názor na: Saudia biznis trieda (zhrnutie)

Saudia dress code. Čo si obliecť na letoch so Saudiou

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment