Home Akciové letenky Etihad biznis trieda z Viedne: Sydney 2497€, celá India 1497€

Etihad biznis trieda z Viedne: Sydney 2497€, celá India 1497€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Etihad Airways z Viedne do Sydney za 2497 eur a do Indie za 1497 eur.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke Etihad Airways. V Abu Dhabi ponúkajú Etihad ubytovanie zadarmo pri stopover.

Biznis trieda z Viedne do Indie

Za 1497 eur budete môcť cestovať v biznis triede Etihad Airways do:

  • Mumbai
  • Delhi
  • Hyderabad
  • Kochi
  • Chenai
  • Bangaluru
  • Kozhidoke
  • Thiruvananthapura (Trivandrum)
  • Calcutta (1520 eur)

Za túto cenu si budete môcť vytvoriť aj open jaw itinerár, keď by bol prílet napríklad do Kochi a návrat do Viedne z Chenai.

Letenky za túto cenu nájdete pri odletoch z Viedne už od januári 2024 až do polovice júna 2024. Odlet z Viedne ale nie je možný od začiatku marca do polovice apríla (návrat v tomto období je možný).

Etihad Airways biznis trieda
Etihad Airways biznis trieda

Sydney z Viedne s Etihad Airways za 2497 eur

Vyhľadávanie týchto leteniek je mierne komplikované, keďže Google Flights a ani rezervačný kalendár Etihad nezobrazujú správne ceny leteniek.

Na webovej stránke Etihad Airways teda nebudete môcť využiť funkciu rýchleho vyhľadávania cien v priebehu celého mesiaca. Budete musieť kliknúť na konkrétny dátum aby sa vám zobrazila správna cena. Takéto vyhľadávanie je pomerne pomalé a ja som preto neprešiel celý kalendár. Náhodne som ale pozrel ceny vo februári, apríli a máji a v každom z týchto mesiacov som našiel nejaké letenky za 2497 eur.

Dostupnosť týchto leteniek je v každom prípade veľmi obmedzená. Tu nájdete príklad odletu z Viedne 26.2. a návratu zo Sydney 12.3.2024. Pravdaže tento link bude aktuálny iba pokiaľ niekto nekúpi letenku na konkrétny termín, alebo nebudú ceny upravené.

Môj názor na biznis triedu Etihad Airways.

——————————————-

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment