Home Letecké spoločnosti Saudia má vynikajúce call centrum

Saudia má vynikajúce call centrum

by Karol
0 comment

Aj keď Saudia nikdy nevyhrá žiadnu cenu za najlepšiu leteckú spoločnosť, ich call centrum je vynikajúce.

Aktuálne mám s touto saudskoarabskou leteckou spoločnosťou zakúpenú spiatočnú letenku v biznis triede z Atén do Singapuru. Môj spiatočný let zo Singapuru bol ale posunutý o niekoľko hodín dopredu a môj tranzit v Jeddah sa tak predĺžil zo siedmich až na 13 hodín.

Aj keď má Saudia na letisku v Jeddah veľmi dobrý biznis salónik, stráviť v ňom celú noc nie je veľmi ideálne.

Saudia call centrum

Už pred pár týždňami som preto kontaktoval Saudiu ohľadom možnosti riešenia tohto dlhého prestupu. Pracovník ich zákazníckeho centra mi hneď ponúkol prebookovať moju letenku na let s inou leteckou spoločnosťou. V tom čase som si ešte nebol istý ako zameniť môj let a preto som dočasne nič s letenkou nerobil.

Dnes som opäť kontaktoval ich call centrum a na moje prekvapenie mi ich agent ponúkol zameniť aj môj prvý let z Európy do Singapuru, ktorý nemal nijakú zmenu v itinerári (tranzitný čas v Jeddah bol len päť hodín).

Biznis trieda Saudie na Airbus A320

Vybrať som si mohol akýkoľvek let s Qatar Airways, Emirates, alebo Turkish Airlines. Keďže považujem Qatar Airways za najlepšiu leteckú spoločnosť na svete, nebol dôvod na váhanie. Tento skvelý agent mi okamžite prevystavil celú letenku na lety s Qatar Airways s dvojhodinovými prestupmi v Dohe.

Aj keď je biznis trieda Saudie celkom fajn, s biznis triedou Qatar Airways sa určite nemôže porovnávať.

Zhrnutie

Ak by ste mali nejakú zmenu vo vašom itinerári Saudie, neváhajte kontaktovať ich zákaznícke centrum. Súdiac podľa mojej skúsenosti, je veľká šanca, že akékoľvek zmeny budú vyriešené k vaše spokojnosti. Ja som za moju spiatočnú letenku do Singapuru v biznis triede zaplatil iba 870 eur a po mojom dnešnom krátkom telefonáte na call centrum Saudie v Nemecku sú všetky moje lety už na palube Qatar Airways.

Môj názor na: Saudia biznis trieda (zhrnutie)

Saudia Airbus A320 ekonomická trieda

Saudská Arábia: víza po prílete, Uber a SIM karta

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment