Home Cestovateľský blog Taiwan rozdáva turistom v lotérii po 150 eur (2023 až 2025)

Taiwan rozdáva turistom v lotérii po 150 eur (2023 až 2025)

by Karol
0 comment

Zahraniční turisti cestujúci na Taiwan majú teraz možnosť vyhrať 5000 NTD (cca 150 eur) v oficiálnej vládnej lotérii po prílete do krajiny.

Tejto bezplatnej lotérie sa budete môcť zúčasniť ak na Taiwan cestujete za účelom turizmu. Minimálna dĺžka pobytu sú tri dni a maximálna 90 dní.

Jedná sa o veľmi jednoduchú formu ako (v prípade výhry) navýšiť váš rozpočet pri návšteve tejto východázijskej krajiny.

Taiwan, Teapot mountain
Severný Taiwan, Teapot mountain

Turisti cestujúci na Taiwan sa môžu zúčasniť bezplatnej lotérie

Táto lotéria taiwanskej vlády bola vytvorená za účelom podpory turizmu v postpandemickom období.

Zúčastniť sa jej budete môcť ak do krajiny pricestujete v období od 1. mája 2023 až do 30. júna 2025. V roku 2023 vyhrá 5000 NTD 250 000 turistov, v roku 2024 to bude 150 000 a v 2025 100 000.

Výhercovia dostanú cenu vo forme poukážok na ubytovanie v autorizovaných hoteloch, alebo kreditu vo forme predplatených kariet.

Ja budem cestovať na Taiwan na konci mája 2023 a v prípade výhry by som peniaze uložil na taiwanskú EasyCard. Túto kartu si budete môcť zakúpiť za veľmi nízky poplatok priamo na letisku a budete s ňou môcť platiť za dopravu, v obchodoch, alebo reštauráciach.

Taiwan, Taipei
Taiwan, Taipei

Maximálna výška jednej platby pri využití EasyCard je 1500 NTD a ze jeden deň budete môcť minúť maximálne 3000 NTD.

Do lotérie sa budete musieť zaregistrovať jeden až sedem dní pred príletom na Taiwan. Tejto akcie sa budete môcť zúčasniť iba ak na Taiwan cestujete ako indivuálni turisti.

Registrácia je na webe Taiwan the Lucky land, kde budete musieť vyplniť okrem osobných údajov aj informácie o vašich letoch. Zvoliť si budete musieť tiež formu akou by ste chceli prevziať prípadnú výhru (hotelový voucher, alebo predplatená karta).

Po registrácii dostanete emailom QR kód, ktorý naskenujete po prílete na letisku a okamžite budete vedieť či ste získali výhru. Tú si budete mocť prevziať hneď na letisku iba v deň vášho príchodu na Taiwan.

Ja som na Taiwane žil takmer šesť rokov a v týchto dvoch blogoch nájdete informácie o miestach, ktoré sa oplatí navštíviť v severnom Taiwane.

Turistami menej navštevované miesta v Taipei

Teapot Mountain a ďalšie túry na severnom Taiwane

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment